Termeni si conditii utilizare website

 

Asociatia Williams Syndrome Romania foloseste acest website ca un mijloc de informare si consiliere a parintilor sau ingrijitorilor persoanelor cu sindrom Williams. Sub nici o forma Asociatia nu doreste a se substitui medicilor, terapeutilor sau altor specialisti de care aceste persoane ar putea avea nevoie.

 

Sfatuim insistent parintii si ingrijitorii persoanelor cu sindrom Williams sa nu administreze niciodata si sub nici o forma vreun medicament ce ar putea apare mentionat pe acest site fara a consulta in prealabil medical curant al persoanei su SW.

 

Legat de articolele din sectiunea Terapii, acestea nu au pretentia de a constitui o terapie in sine ci descriu experienta personala a unui parinte cu propriul copil de-a lungul anilor in care acesta a facut diverse terapii sub indrumarea specialistilor psihologi, logopezi si kinetoterapeuti. Articolele au doar caracter orientativ si este posibil sa nu poata fi aplicate ca atare oricarui copil. Fiecare copil este diferit si unic si prin urmare atunci cand parintii nu observa rezultate sau observa aparitia / accentuarea unor comportamente nedorite sunt sfatuiti sa se adreseze unor specialisti autorizati.

 

Pentru copiii cu sindrom Williams, Asociatia noastra colaboreaza cu centrul de recuperare Covorasul Fermecat unde parintii pot obtine sfaturi concrete si adaptate propriului copil.

 

Pentru mai multe detalii va rugam vizitati pagina noastra cu medicii colaboratori si pagina de website a centrului de recuperare.